Hvad er alpha?

Alpha er en række interaktive sessioner, hvor du frit kan udforske grundelementerne i den kristne tro.

Vi laver Alpha Søndag formiddage, som en del af vores gudstjenester i Horsens Valgmenighed her i efteråret.

Her på siden kan du læse mere, og i bunden kan du tilmelde dig kurset.

Hvem er det for?

Alpha er for alle, som er nysgerrige. Oplæggene er designet til at skabe samtale og til at udforske grundlæggende kristentro på en venskabelig, åben og informativ måde.

Ingen spørgsmål er forkerte, og du er mere end velkommen til at diskutere så meget eller så lidt, du har lyst til.

Hvordan er det?

Alpha har tre elementer. Hver session indeholder (1) mad, (2) et kort oplæg og (3) samtale, hvor du kan dele dine tanker.

Her i efteråret vil vi lave et Alpha-forløb som en del af vores gudstjenster i Horsens Valgmenighed.

Det betyder, at der er syv søndage formiddage med rundstykker, oplæg og samtale som en del af vores gudstjeneste.

Vi vil begynde kl 09:30 med rundstykker. Programmet vil så bestå af en velkomst og nogle sange og et oplæg på ca. 20 minutter. Efter oplægget vil vi bryde op i grupper og tale sammen om temaet i ca. 20 minutter. Under oplægget og samtalen er der særskilt program for børn i vores tre børnekirker. Når børnene kommer tilbage fra deres program forstsætter gudstjensten lidt endnu med nogle sange og muligheden for at fejre nadver. Vi er færdige kl 11:30.

Vi håber vildt meget, du har lyst til at være med, og at du vil undersøge de store spørgsmål i livet og kristendommen sammen med os.

Du er velkommen til at komme en eller flere gange. Hvis du på et tidspunkt ikke længere synes, det er noget for dig, er det helt fint. Der er intet pres, ingen opfølgning og ingen betaling.

Alpha foregår i Vestbyens Beboerhus, Vestergade 7B, 8700 Horsens om søndagen fra kl. 09:30 - 11.30.

Program & temaer

30. september Hvem er Jesus?
7. oktober Hvorfor døde Jesus?
14. oktober Hvordan kan jeg tro?
21. oktober Hvorfor og hvordan skal jeg bede og læse i bibelen?
4. november Helligånden. Hvem/hvad/hvordan?
11. november Hvorfor og hvordan skal jeg fortæller det til andre?
18. november Helbreder Gud idag?

Min største oplevelse: Se Bear Grylls historie

I de sidste år er Bear Grylls blevet et symbol på eventyr og overlevelse. Men hvad er Bears største oplevelse?

Få svaret i denne video.

Tilmeld dig ved at udfylde formularen herunder. Kurset er gratis.

Vi glæder os til at se dig!