Børnenes kirke

Horsens Valgmenighed er for børn. Hver gang, vi har gudstjeneste, samles børnene i børnekirkerne Stjerneskud (3 år - skolestart), Sputnik (0. - 3. klasse) og Navigator (4. - 7. klasse). Du kan læse mere om de tre fællesskaber herunder.

Du kan finde næste gudstjeneste i kalenderen og tilmelde dig nyhedsbrevet, så du er opdateret, når der sker noget nyt.

skillelinje

Stjerneskud

3 år og indtil skolestart

I Stjerneskud springer vi glade ud i livet. Her er trygt og godt at være, vi hygger os med hinanden og hører gode historier fra bibelen. Her er plads til hygge og leg, kreative udfoldelser og sjove aktiviteter.

Hvis du er to år eller mere - men endnu ikke er begyndt at gå i skole - er Stjerneskud lige stedet for dig. Du må gerne tage din far, mor eller en anden med, hvis du har brug for det. Der er Stjerneskud om søndagen, mens de voksne hører prædiken.

Sputnik

0. til 3. klasse

I Sputnik har vi retning mod himlen! Vi tager på ekspeditioner og undersøger alt det med Gud og tro. Vi rejser langt tilbage i tiden og hører spændende historier fra bibelen og snakker om, hvad de mon betyder.

Men det er ikke snak det hele - Sputnik er også klippe-klistre, sang, bøn, LEGO og sjove lege.

Hvis du går i 0. til 3. klasse, er en rejse med Sputnik helt sikkert noget for dig. Her kan du være sammen med en masse andre eventyrlystne børn, mens de voksne hører præstens prædiken.

Navigator

4. til 7. klasse

Det er nemt at fare vild i tilbud i hverdagen - fritidsaktiviteter, computerspil, mobiltelefoner og tøjmærker.

I “Navigator” vil vi udforske og vise vejen til, hvordan livet kan leves med mening og retning. Vi søger vejvisning hos vores Gud i himlen. På vejen møder vi spændende personer, som Gud før i tiden talte gennem, men vi oplever også, at han taler og viser os vej i dag. Sammen hjælper og guider vi hinanden i den retning, som Gud viser os.

Hvis du går i 4. til 7. klasse, er det i ”Navigator”, du vil hænge ud. Her er du sammen med nye eller gamle kammerater - til gengæld er det forbudt for dine forældre. Der er Navigator om søndagen, mens præsten prædiker. Men det sker også, at Navigator tager en tur på skøjtebanen, i bowlinghallen eller på lejrtur.