Klubber i Horsens Valgmenighed

Horsens Valgmenighed er for børn. Hver gang, vi har gudstjeneste, samles børnene i tre grupper under gudstjensten.

Desuden har vi to klubber for hhv. drenge og piger. Dem kan du læse mere om her under.

skillelinje

Gøglerklub

Gøglerklubben er en drengeklub, hvor vi mødes, har det sjovt og lærer tricks. Vi er en del af Horsens Valgmenighed, så vi snakker også om livet ud fra de kristne værdier og beder fadervor sammen. Vi syntes selv det er mega sjovt og du er meget velkommen til at komme og være med!
Hvem: Drenge i 1-7 klasse.
Hvor: Vestbyens beboerhus, Vestergade 7b
Tidspunkt: Fredage 15.30-17.00
Ledere: Kevin Sørensen, kevinsoerensen@hotmail.com & Lars Meilandt Hansen, præst i Horsens Valgmenighed (61749274)

spacer (copy 1)

Girls Night

Girlsnight er en tøseklub for piger i 5. til 10. klasse. I Girlsnight hygger, snakker og laver sjove ting sammen. Vi mødes ca. en fredag hver måned.

Du kan forvente sjove, hyggelige og spændende aftener. Hvor vi snakker om Gud, drenge, forældre og alt det andet.

Hvis du vil vide mere kan du skrive til Bitten Hansen (61541882) eller Trine Feijer (27771339). De fleste aftener finder sted privat hos Trine på Vestervang 4 i Horsens.