Kurser i HVM

I Horsens Valgmenighed udbyder vi forskellige forløb og kursusrækker. Læs mere om aktuelle kursusforløb herunder.

Værdifuld Hverdag

Værdifuld Hverdag er et kursus for helt almindelige forældre med børn mellem 0 og 18 år, som ønsker at leve og opdrage ud fra egne værdier. Det er for dig, der gerne vil blive bedre til at lytte til, hvad du og din eventuelle partner mener er godt og vigtigt for børnene. Det er for dig, der vil trykke pause på hverdagen, stikke en kæp i dit eget hamsterhjul og få tid til at tænke og tale om det vigtigste i opdragelse og familieliv.

Kurset består af undervisning på video, øvelser med tid til egen refleksion, samt samtaler med en makker og i små grupper. Kurset omfatter et grundkursus på 3 kursusaftner. Derudover kan tilvælges op til to temamoduler.

Forældrekurset strækker sig over følgende torsdage: 2. nov., 16. nov. og 30. nov. 2023. (Tillægsmodulerne afholdes 1. feb. og 22. feb. 2024)
Tid: 19:30-22:00
Sted: Vestbyens Beboerhus, Vestergade 7B, Horsens

Pris: Det koster 200 kr. per person at deltage. For den pris får du udover spændende undervisning og vigtige øvelser også en deltagerpakke med manualer og værdispil samt forplejning. Deltager du blot i et tillægsmodul koster det 75 kr. per aften.

Du kan deltage alene eller med en ven eller partner. Hvis I er to forældre, får I størst udbytte af at deltage begge to.

Læs mere om kurset her.

Tildmeld dig kurset her

 

Indefra og ud - et kursus om åndelig dannelse

Hvis man vil forandre verden, må man begynde med sig selv. Åndelig dannelse handler om at blive mere som Jesus. Leve sit liv mere, som Jesus ville have gjort det, hvis han var mig.

Det kan lyde som lidt af en mundfuld, men i virkeligheden handler det om venskab med Gud - frem for præstation. Og at leve ud af accept - i stedet for at stræbe efter den. Lyder det ikke som et perfekt fokus at begynde det nye år med?

Tid og sted: De første seks onsdage i 2024 fra kl. 19.30-21.00 hos Inge og Bruno, Rådmandsvej 9, Horsens.

Kontakt og tilmelding: Bruno Langdahl (brunol@brunol.dk. Tlf. 30 38 23 18)

Læs mere om kurset her.

 

Medlemskursus

Overvejer du at blive medlem af Horsens Valgmenighed eller er du blot nysgerrig på hvad vi er for en kirke, så kom til medlemskursus.

Kurset afholdes af vores præst Leif Johanson og et medlem af menighedsrådet.

Afholdes to gange årligt. Se hvor og hvornår næste gang i kalenderen.

Kontakt Leif på tlf. 6170 3373 hvis du gerne vil høre mere om at blive medlem i Horsens Valgmenighed.